Warta pausahaan

  • No matter how busy the production is, don’t forget safety – Blore Laser held a safety responsibility implementation meeting

    Henteu masalah kumaha sibuk produksina, tong hilap kasalametan - Blore Laser ngayakeun rapat palaksanaan tanggung jawab kaamanan

    Dina 16 Pebruari 2022, pikeun ngalaksanakeun pangwangunan sacara saksama, sacara efektif ningkatkeun tingkat manajemén produksi kaamanan pabrik, sareng nyegah sareng ngandung kacilakaan kaamanan.Sadaya anggota Buluoer Laser milu dina rapat palaksanaan tanggung jawab kaamanan org...
    Maca deui
  • What affects the speed of fiber laser cutting machine?

    Naon mangaruhan laju serat laser mesin motong?

    Mesin motong serat mangrupakeun tipe anyar tina laser serat anu karek dimekarkeun di dunya.Ieu outputs tinggi-énergi-dénsitas sinar laser sarta gathers aranjeunna dina beungeut workpiece nu, ku kituna wewengkon disinar ku titik fokus ultra-halus on workpiece nu langsung dilebur tur ngejat, hiji ...
    Maca deui
  • Tube laser cutting machine

    Mesin motong laser tube

    Mesin motong laser tube, ogé katelah "mesin motong tube laser", bisa motong tabung buleud, tabung rectangular, tabung husus ngawangun sarta propil sejenna dina speed tinggi na kualitas luhur.Dibandingkeun jeung prosés motong tradisional, motong laser boga kalenturan alus tur euweuh kapang openin ...
    Maca deui
  • Successful debugging of Anhui Huaibei fiber laser cutting machine

    Suksés debugging tina Anhui Huaibei serat mesin motong laser

    Anyar, hiji customer Anhui Huaibei maréntahkeun mesin motong serat laser ti parusahaan urang.Model mesin motong laser maréntahkeun waktos ieu CE-6025.Mesin motong ieu ngagaduhan lebar motong anu efektif 2500mm sareng panjang motong anu efektif 6000mm.Éta iklan ...
    Maca deui
  • To Binzhou! The 12000W high-power sheet laser cutting equipment was shipped smoothly!

    Ka Binzhou!Alat motong laser lambar kakuatan tinggi 12000W dikirimkeun lancar!

    Alatan harga-friendliness na practicality of Shandong mesin motong laser, pangsa pasar Shandong mesin motong laser ieu ngaronjatkeun.Beuki loba konsumén anyar jeung heubeul milih pabrik mesin motong serat optik Shandong mésér parabot.Sm...
    Maca deui
  • Application of tube laser cutting machine in fitness equipment Buluoer laser

    Aplikasi tina tube laser mesin motong di parabot kabugaran Buluoer laser

    Dina masarakat kontemporer, ngudag kasampurnaan jalma ngagaduhan syarat anu langkung luhur pikeun kaséhatan sareng bentuk awak.Henteu ngan awéwé, tapi ogé babaturan lalaki boga syarat luhur tur luhur pikeun bentuk awak, sarta kabugaran geus jadi fashion anyar.Paménta pikeun alat kabugaran terus ...
    Maca deui
  • The preferred equipment for precision

    Alat anu dipikaresep pikeun precision

    Ngolah-serat laser mesin motong pangabutuh precision machining bahan logam Bahan logam nujul kana elemen logam atawa bahan logam utamana diwangun ku elemen logam.Di antarana, kaasup logam murni, alloy, bahan logam husus, jsb Kamajuan masarakat téh raket ...
    Maca deui
  • What are the brands of fiber laser cutting machine suitable for thin plate cutting?

    Naon merek serat laser mesin motong cocog pikeun motong plat ipis?

    Ngolah lambar logam ipis henteu meryogikeun kakuatan teuing tina alat motong, janten nalika milih mesin motong serat laser, koncina nyaéta nengetan kinerja biaya.Pikeun nempatkeun éta saukur, mesin motong serat laser kalawan harga teuing tinggi boga kinerja stabil sarta kualitas luhur, tapi ...
    Maca deui
  • Pipe laser cutting machine processing speed, high precision

    Pipa laser motong speed processing mesin, precision tinggi

    Mesin motong laser pipa disebut oge mesin motong laser pipe baja, sarta mesin motong laser leutik mah béda, pipe mesin motong laser husus dipaké pikeun motong sababaraha pipa baja logam jeung ketebalan nu tangtu.Urang kabeh terang yén motong pipa baja logam hésé pisan sarta merlukeun v ...
    Maca deui
  • Gather energy and set sail again—Shandong Buluoer’s 2021 target sales meeting was successfully held

    Kumpulkeun tanaga sareng balayar deui — Rapat penjualan target Shandong Buluoer 2021 suksés dilaksanakeun

    Dina raraga deeply ngalaksanakeun tujuan set tina rencana strategis taunan, nempatkeun hiji yayasan padet pikeun taun anyar nu rék dimimitian.Dina 1 Maret, Buluoer ngayakeun rapat kick-off pamasaran 2021 sareng rapat sumpah;Pupuhu Grup Shandong Jubangyuan Mr. Jing Fengguo, Manajer Umum Mr. Sun Nin...
    Maca deui
  • Naha beuki loba pabrik anu dimimitian ngudag serat laser mesin motong

    Kalayan kamajuan sareng kamajuan élmu pangaweruh sareng téknologi, kahirupan masarakat beuki gancang sareng gancang.Dina jaman ieu duit, kahirupan masarakat jeung karya anu dimimitian ngudag efisiensi tinggi na akurasi, sarta serat laser mesin motong bisa minuhan efisiensi tinggi na precision neruskeun ku variou ...
    Maca deui
  • Metal laser cutting machine is moving towards high power era

    Mesin motong laser logam nuju nuju jaman kakuatan tinggi

    Dina 2015, mesin motong laser logam 6000W kaluar.Waktu éta, aplikasi pasar masih didominasi ku kakuatan sedeng handap 3000W.Dina ngan sababaraha taun, kakuatan mesin motong laser logam geus ucul ti 6000W na 8000W mun 10kW na 12kW, nu sakali seemed jauh.Jaman ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami