warta industri

  • What are the uses of laser cutting machines? How much do you know?

    Naon kagunaan mesin motong laser?Sabaraha anjeun terang?

    Kalawan ngembangkeun sinambung téhnologi laser, lambar logam mesin motong laser sarta pipe mesin motong laser geus laun ngaganti métode motong tradisional kalawan kalenturan sarta kalenturan maranéhanana.Dinten ayeuna, kuring bakal ngapopulerkeun pikeun sadayana.Naon kagunaan mesin motong laser ...
    Maca deui
  • New weapon for metal doors and windows-metal laser cutting machine

    Pakarang anyar pikeun panto logam sareng mesin motong laser windows-logam

    Panto sareng jandéla logam tradisional tiis sareng kusam.Unsur kerung laser anu terpadu kana hiasan arsitéktur, nu ngajadikeun panto na jandéla jadi kantos-ngarobah, mere jalma rarasaan pleasing!Mesin motong laser logam seueur dianggo dina industri pangolahan logam ...
    Maca deui
  • How efficient is the operation of the fiber laser cutting machine?

    Kumaha efisien nyaéta operasi mesin motong serat laser?

    Salila ngolah bahan sareng operasi produksi, pikeun nyumponan syarat produksi produk, bahan anu béda-béda kedah dipotong kana spésifikasi anu tangtu supados tiasa dianggo dina prosés produksi salajengna.Ku alatan éta, dina industri produksi jeung ngolah ieu, perlu ...
    Maca deui
  • What materials are suitable for fiber laser cutting machine cutting processing?

    bahan naon cocog pikeun serat laser motong mesin motong processing?

    Mesin motong serat laser anu terkenal nyaéta mesin motong industri anu pang populerna di abad ka-21.Kusabab rupa-rupa bahan pamrosésan sareng fungsi anu kuat, mesin motong serat laser laun-laun diwanohkeun kana industri utama, sareng aplikasina ngalibatkeun ...
    Maca deui
  • What causes the fiber laser cutting machine cutting speed of metal laser cutting machine?

    Naon anu jadi sabab serat laser motong mesin motong speed mesin motong laser logam?

    Pilihan laju mesin motong laser logam pohara penting nalika motong bahan.Lamun laju teuing slow, euweuh urusan kumaha alus pangaruhna, éta bakal mangaruhan produksi.Upami lajuna gancang tapi kualitasna dikorbankeun, éta langkung seueur tibatan rugi.Kanyataanna, logam ...
    Maca deui
  • What metal can be cut by a metal laser cutting machine

    Logam naon anu tiasa dipotong ku mesin motong laser logam

    Kamekaran élmu pangaweruh jeung téhnologi bakal ngahasilkeun loba bahan anyar, sarta dina sagala rupa widang, bakal aya loba rojongan anu bisa disadiakeun, utamana kiwari loba alat-alat mékanis, ogé alatan ngembangkeun sains jeung téhnologi geus mawa alus. kamajuan, ieu v ...
    Maca deui
  • Why more and more manufacturers are beginning to pursue fiber laser cutting machines

    Naha beuki loba pabrik anu dimimitian ngudag serat laser mesin motong

    Ku kamajuan jeung kamajuan sains jeung teknologi, laju kahirupan masarakat beuki gancang.Dina jaman ieu duit, kahirupan masarakat jeung karya geus dimimitian pikeun ngudag efisiensi tinggi na precision, sarta serat laser mesin motong bisa minuhan efisiensi tinggi na precision ngudag ...
    Maca deui
  • What is the working principle of CNC plasma cutting machine

    Naon prinsip kerja mesin motong plasma CNC

    Mesin motong plasma CNC ayeuna seueur dianggo dina sagala rupa industri sareng janten langkung seueur dianggo.Seueur pabrik ogé hoyong robih tina mode ngolah tradisional ka kontrol numerik, ningkatkeun efisiensi pamrosésan sareng ngirangan biaya tenaga kerja, tapi henteu ngartos peralatan, ...
    Maca deui
  • How to achieve laser cutting machine focusing, 50% of users do not know!

    Kumaha carana ngahontal mesin motong laser fokus, 50% pamaké teu nyaho!

    Salaku urang sadaya terang, mesin motong laser boga kaunggulan unparalleled motong lambar logam.Éta henteu ngan ukur precision motong anu luhur, tapi ogé ngagaduhan bagian silang anu mulus sareng henteu aya burr.Éta tiasa ngahontal hasil anu saé naha éta motong pelat kandel atanapi pelat ipis, sareng épék ieu sadayana nganggo laser c ...
    Maca deui
  • The trick skill of use Metal Flame Cutting Machine

    The skill trik pamakéan Metal Seuneu motong Mesin

    Mesin motong seuneu logam gaduh kamampuan motong baja karbon ketebalan ageung, biaya motong rendah, aplikasi utamina dugi ka baja karbon, motong lambar ketebalan ageung, Shandong Buluoer Intelligent Technology Co., Ltd. mangrupikeun mesin motong plasma CNC profésional, mesin motong seuneu CNC. D...
    Maca deui
  • Do you understand the operating rules of the metal flame cutting machine

    Naha anjeun ngartos aturan operasi tina mesin motong seuneu logam

    Mesin motong seuneu logam gaduh ketebalan ageung kamampuan motong baja karbon, sareng biaya motongna rendah, janten disambut ku seueur pabrik pamrosesan logam.Shandong Buluoer ngahususkeun dina R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa alat motong laser, alat las, CNC ...
    Maca deui
  • Pancegahan nalika mesin motong laser motong lambar logam

    Nalika ngagunakeun alat-alat mesin motong laser, beungeut motong deukeut fokus kawilang lemes.Naha anjeun terang kumaha fokus mesin motong laser diposisikan?Léngkah munggaran pikeun motong nyaéta milarian posisi fokus anu saé, anu mangrupikeun topik anu dipikaresep ku sadayana.kahiji...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami