Tentang Kami

about us

Shandong Buluoer calakan Téhnologi Co., Ltd. Perusahaan parantos aya hubunganana sareng Shandong Jubangyuan Mesin Grup. Spésialisasi dina mesin motong Plasma CNC, mesin motong seuneu CNC, alat-alat motong Laser, alat-alat las, sistem CNC sareng komponenana fungsional panilitian sareng pamekaran, manufaktur, penjualan sareng jasa. Perusahaan grup mangrupikeun perusahaan téknologi luhur kalayan 24 taun pangalaman manufaktur mékanis. Mibanda tim R&D propésional sareng parantos kéngingkeun 25 patén otorisasi nasional.
Perusahaan parantos lulus sértipikasi sistem manajemen kualitas IS09001. Numutkeun sarat tina sistem manajemen lingkungan IS014001, éta sacara ketat ngadalikeun sadaya aspek bahan baku, pamrosésan, mesin sareng kiriman pikeun mastikeun kinerja sareng kualitas produk .Sababaraha produk diijinkeun.
Buluoer calakan gaduh jualan lengkep sareng toko saatos penjualan di industri, sareng nyetél jurusan jasa industri khusus pikeun nyayogikeun analisis prosés sareng motong laser komprehensif, motong seuneu plasma, solusi aplikasi las otomatis sareng kustomisasi non-standar pikeun konsumén anu béda.

about us

about us

Shandong Buluoer Intelligent Technology Co., Ltd. ngahususkeun kana alat-alat motong laser, alat-alat motong plasma, pipa baja nyelang mesin motong kawat, alat-alat las, sistem CNC sareng komponenana fungsional R&D, desain, pabrik, penjualan sareng jasa. Nyaeta pamimpin ékonomi Cina Mesin motong CNC. Éta mangrupikeun perusahaan "khusus sareng inovasi" di Jinan.
Produk perusahaan gaduh seueur hak inteléktualitas bebas, seueur patén téknis sareng hak cipta software. Produk parantos ngalangkungan sertifikasi kualitas ISO 9001 sareng saéngga dijual di bumi atanapi di luar negeri. Aranjeunna dipuji ku pangguna domestik sareng asing pikeun produk ekonomis sareng praktis, operasi anu merenah sareng dipercaya. Pausahaan bakal nyayogikeun anjeun pikeun motong pamotongan kontrol numeris anu lumayan dumasar kana sumanget inovatif sareng sumanget enterprising sareng konsép kabiasaan. Nyiptakeun kajayaan sacara babarengan.

Tampilan produk

Serat mesin motong laser

Tampilan produk

Desktop plasma mesin pamotong numerik plasma

Tampilan produk

Desktop plasma mesin pamotong numerik plasma

Tampilan produk

Gantry mesin sulur mesin motong numerik plasma

Tampilan produk

Mesin Pemotong CNC terpadu pikeun Lempeng Tube Gantry

Tampilan produk

Mesin motong CNC pikeun Gantry Slab

Kami bakal nyobian ngabantosan nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.


Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami