CE mesin mesin laser serat Seri

Pedaran pondok:

Karakteristik kinerja mesin motong laser: 1. Ranjang sacara umum kaku; rel pituduh lengkep ditutup sareng dijaga tina polusi lebu; Motor servo 2.Imported, bilateral drive, precision tinggi, akselerasi tinggi, laju gancang 3.Special laser control system and professional CAM software


Detil Produk

Tanda Produk

☆ Siri paraméter CE:

Modél CE3015 CE4015 CE6015 CE4020 CE6020 CE4025 CE6025
 Lebar motong anu épéktip(mm) 1500 1500 1500 2000 2000 2500 2500
Épék motong panjangna(mm) 3000 4000 6000 4000 6000 4000 6000
Rentang stroke nangtung(mm) 0-80
Kakuatan input AC380V / 50Hz; AC220V / 50Hz
Motong ketebalan(mm) Accroding ka kakuatan Laser
 Kecepatan pegat (mm / mnt) 21000 (1000W / stainless δ1mm)
 Kecap Idle(mm / mnt) 100000
 Akselerasi Maksimum (G) 1.2
Akurasi pengulangan posisi(mm) ± 0,05
Kakuatan laser(W) (≤4000W)Accroding kana requriment
Modeu nyetir Rét presisi bilateral drive
Panjang laser(nm)  1080
Modeu tiis Cai-tiis
Suhu lingkungan 5-35 ℃
Motong bahan Baja karbon, stainless steel, baja alloy, tambaga, aluminium, lambaran galvanis

☆ CE3015 -Max / IPG1000W:

Mesin motong laser nganggo serat laser kaluaran
Sinar laser kalayan kapadetan énergi tinggi difokuskeun kana permukaan bahan damel, sahingga daérah anu diiradiasi ku titik dina workpiece sawaréh dilebur sareng dihuapan sakedap, sareng pemotongan otomatis direalisasikeun ku sistem mékanis kontrol numerik anu dikawasa komputer posisi panyinaran titik. Mangrupikeun alat-alat teknologi tinggi ngahijikeun téknologi laser, téknologi kontrol numeris sareng téknologi mékanis presisi.

fiber laser cutting sample

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

Serat mesin motong laser


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami