Taros Kami

Shandong Buluoer calakan Téhnologi Co, ltd.

Alamat

 No.666 Taman Perindustrian Chengdong, Zona Ékonomi Mingshui
Jinan, Shandong, Cina

Telepon

Telp: +86 15069170913

Jam

Senén-Jumaah
8:00 ka 6:00 p.m.

Hoyong damel sareng urang?

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami