Mesin motong serat laser séri

Pedaran pondok:

Protéksi lingkungan CP nyertakeun serat kinerja mesin pemotong serat: 1.Muluruh mesin ngadopsi jinis amplop anu ageung pikeun ngajagaan kasalametan operator. Kabinet distribusi kakuatan anu ngandelkeun, tahan debu sareng terasing pikeun ningkatkeun kahirupan komponén éléktronik. Kinerja 3.High, diimpor serat serat, kinerja stabil sareng umur jasa panjang. 4.Automatically tukeur bahan pikeun ngirangan biaya sareng ningkatkeun efisiensi gawé. Mékanisme pituduh 5.Impor na motor servo pikeun akurasi motong tinggi 6. motong-speed tinggi, speed nepi ka 100 méter per menit, efisiensi tinggi. 7. Éta bébas mendesain sadaya jinis grafik atanapi téks pikeun motong instan, anu saderhana, fleksibel sareng merenah.


Detil Produk

Tanda Produk

☆ Pedaran produk:

Jinis panutup pelindung anu ramah lingkungan anu mesin motong laser serat optik ngadopsi laser serat optik maju internasional, ngagaduhan kinerja anu stabil, tiasa ngirangan polusi lingkungan, tiasa motong sababaraha pelat logam, sareng utamina cocog pikeun motong gancang stainless steel, baja karbon, baja mangan , piring tambaga, piringan teratriat, rupa-rupa piring aloi, logam jarang, sareng bahan-bahan sanés. Industri anu tiasa diterapkeun: lambar logam, alat mékanis, alat-alat presisi, cetakan logam, bagian otomatis, pawon sareng produk toilet, lampu, komunikasi telepon sélulér, produk digital, komponén éléktronik, jam sareng jam, asesoris komputer, alat, perhiasan, kacamata, hadiah karajinan , jsb

☆ Karakteristik kinerja:

1) Mesin motong laser serat katutup ngagaduhan biaya anu rendah sareng meakeun kakuatan anu kurangéta bisa niup hawa pikeun ngirangan sagala jinis lambaran logam
2) Kinerja tinggi, serat serat impor, kinerja stabil, umur panjang.
3) Kacepetan gancang, efisiensi tinggi, dugi ka 100 meter per menit.
4) Laser bebas perawatan.
5) Kualitas motong anu saé, deformasi alit, penampilan lemes sareng éndah.
6) Pamakéan mékanisme transmisi pituduh impor sareng motor servo, motong presisi.
7) Tiasa desian sagala jinis grafik atanapi téks pikeun motong sakumaha bakal, operasi saderhana, fleksibel, merenah.

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

☆ Parameter:

Modél CP3015 CP4015 CP4020 CP4025 CP6015 CP6020 CP6025
 Lebar anu épék hadé (mm) 1500 1500 2000 2500 1500 2000 2500
 Éktistén motong panjangna (mm) 3000 4000 4000 4000 6000 6000 6000
Kisaran stroke nangtung (mm) 0-100
Kakuatan input AC380V / 50Hz; AC220V / 50Hz
Motong ketebalan (mm) 0,3-20
Kecepatan pegat (mm / mnt) 23000 (δ1mm)
Laju dianggurkeun (mm / mnt) 100000
Gancangan maksimal (G) 1.2
Posisi ngulang katepatan (mm) ± 0,05
Kakuatan laser (W) 1500-4000
Modeu nyetir Rét presisi bilateral drive
Panjang gelombang laser (nm) 1080
Modeu tiis Cai-tiis
Suhu lingkungan 5-35 ℃
Motong bahan Baja karbon, stainless steel, baja alloy, tambaga, aluminium, lambaran galvanis

 

Serat mesin motong laser mesin pidéo murah mirah mesin motong laser baja

☆ Bagian Utama mesin motong laser serat

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

merek optik maser

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

operasi Sistem

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

motor servo

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

motor servo

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

 motong sirah

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

motong sirah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami