FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Serat laser FAQ

Patarosan: Kumaha mesin Serat Laser Serat CNC pikeun garansi Karbon Steel & Stainless Steel?

Re: a1. CNC Mesin Serat Laser Mesin pikeun Karbon Steel & Wates Steel karah periode 12 bulan saatos BL;
a2.12 jam réspon bantosan téknis;
a3. Pabrik machining nyalira, anu tiasa ngadalikeun kualitas cadang pikeun kualitas luhur;
a4. Gudang asesoris nyalira sareng pangguna tiasa ngaraos harga agén.

B. Pertanyaan: Kumaha waktos pangiriman?

Re: Urang tiasa nganteurkeun mesin dina 15-25 dinten upami urang gaduh mesin di stock.
Waktos panutup mesin umum nyaéta 5-7 dinten sareng waktos panél mesin CNC sakitar 25-45 dinten. Upami anjeun parantos ngaropéa
produk, waktos pangiriman bakal masihan saatos konfirmasi.

C. Pertanyaan: Kumaha pamayaran?

Re: 50% tina jumlah sakumaha titipan sareng kasaimbanganna kedah dibayar ku T / T atanapi LC atos sateuacan ngical mesin ka
loading port.

D: Patarosan: naon bungkusan na?

Re: Kami gaduh 3 pakét lapisan. Pikeun luar, urang ngadopsi kasus karajinan kai. Di tengahna, mesinna ditutupan ku busa, pikeun ngajagaan
mesin na tina oyag. Pikeun lapisan jero, mesin ditutupan ku kentel kantong plastik pikeun tahan cai.

E: Patarosan: Kumaha carana abdi tiasa ngalakukeun upami mesin na lepat?

Re: Upami nyanghareupan masalah sapertos kitu, mangga hubungi kami gancang-gancang sareng tong nyobian ngalereskeun mesin ku nyalira atanapi anu sanés.

FAQ Plasma

Q1: Kumaha ngeunaan garansi?

 

A1: Jaminan kualitas 2 taun, mesin sareng bagian utama (henteu ngaluarkeun konsumsi) bakal dirobih gratis (sababaraha bagian bakal dijaga) lamun aya masalah nalika periode jaminan.


Q2: 2 Kuring henteu terang anu mana anu cocog pikeun kuring?

A2: Punten wartosan kuring
1) Ukuran karya Max: milih modél anu paling cocog.
2) Bahan sareng Motong ketebalan :: milih kakuatan anu paling cocog.

Q3: Istilah pangmayaran?

A3: jaminan dagang Alibaba / TT / Western West / Payple / LC / Cash sareng anu sanés.

Q4: Naha anjeun gaduh dokumén pikeun ngaberesihan adat?

A4: Leres, kami gaduh.At mimiti kami bakal nunjukkeun anjeun sareng Saatos kiriman kami bakal masihan anjeun daptar Packing / Komersial Invoice / Kontrak Penjualan / Bill lading pikeun clearance adat.

Q5: Kuring henteu terang kumaha ngagunakeunana saatos kuring nampi Atanapi kuring ngagaduhan masalah nalika dianggo, kumaha carana?

A5: 1) Kami parantos ngoperasikeun pidéo, anjeun tiasa diajar step by step, sareng kami tiasa ngantep teknisi urang ka sisi anjeun pikeun latihan.
2) Upami ngagaduhan masalah nalika dianggo, anjeun peryogi teknisi kami pikeun nangtoskeun
Masalah di tempat sanés bakal direngsekeun ku urang. Urang tiasa nyayogikeun paningali tim
/ Whatsapp / Email / Telepon / Skype sareng cam dugi ka sadaya masalah anjeun. Kami ogé tiasa nyayogikeun palayanan Panto upami anjeun peryogi.

Q6: waktos pangiriman

A6: Konfigurasi umum: 7 dinten. Disaluyukeun: 7-10 dinten damel.

Langkung Detil

Upami anjeun hoyong terang naha mesin tiasa dianggo dina bahan anjeun, punten wartoskeun ka kuring:

1. Naon bahan anu anjeun hoyong motong?

Pikeun éta mutuskeun ukuran kerja mesin.
Sakali anjeun carioskeun ngeunaan ieu, maka kuring tiasa nyarankeun anjeun mesin anu paling cocog sareng harga anu paling saé pikeun anjeun. Atanapi urang tiasa ngaropea hiji kanggo anjeun.

Ieu pertama-tama kuring nganggo mesin sapertos kieu, gampang operasi? 

1. Buku pituduh sareng buku pelajaran Inggris dikirim ka anjeun gratis babarengan sareng cnc router.
2. Kursus latihan gratis di pabrik kami. Insinyur sayogi kanggo ngaladénan di mancanagara tapi sadayana biaya diperyogikeun ku anjeun sisi.
3. Dukungan téknis 24 jam ku nelepon, video sareng email.

Istilah pembayaran?

30% T / T sateuacanna, 70% T / T sateuacan pangiriman.
Saatos nampi titipan, urang bakal ngatur produksi, salami periode produksi, urang bakal ngalaporkeun kualitas produksi, kamajuan produk pikeun mastikeun para nasal ngontrol pinuh, samentawis gambar mesin sareng video bakal dikirim ka klien dina waktosna, nalika aranjeunna mastikeun sadayana ok, mindahkeun kasaimbangan sareng kami ngatur kana mesin pangiriman.

Naha Pilih Kami?

Buluoer calakan gaduh jualan lengkep sareng toko saatos penjualan di industri, sareng nyetél jurusan jasa industri khusus pikeun nyayogikeun analisis prosés sareng motong laser komprehensif, motong seuneu plasma, solusi aplikasi las otomatis sareng kustomisasi non-standar pikeun konsumén anu béda.

Hoyong damel sareng urang?


Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami