Warta

  • Someone take laser cut steel plates to stitch together into houses

    Batur nyandak laser motong pelat waja pikeun dijahitan babarengan kana imah

    Mesin motong laser tiasa ngolah pipa waja atanapi pelat waja, sareng parantos seueur dianggo dina struktur baja. Batur nyandak laser pelat waja motong pikeun dijahitan babarengan kana imah. Éta nganggo pelat waja laser-cut salaku kulit, ngarakit piring tina bentuk anu béda-béda sapertos teka-teki jigsaw ...
    Maca deui
  • The exhibition – continue the wonderful, on-site signing!

    Paméran - teraskeun panerapan anu hadé dina situs!

    Ringkesan inpormasi: Tanggal 8 Méi, Pameran Alat Mesin CNC Internasional Hebei Cangzhou diayakeun sakumaha anu dijadwalkeun. Bloor Laser nampilkeun generasi anyar na mesin motong laser sareng mesin las laser di Pameran Alat Mesin Internasional. Dina 8 Méi, Hebei Cangzhou International CNC Machi ...
    Maca deui
  • The application of Shandong laser cutting machine in the kitchen and bathroom industry

    Aplikasi mesin motong laser Shandong di industri dapur sareng kamar mandi

      Kalayan kamekaran téknologi modéren, téknologi ngolah tradisional industri dapur parantos teras-terasan dirobah. Salaku protagonis industri pengolahan logam ayeuna, mesin motong serat serat Shandong mangrupikeun téknologi anyar anu nyiptakeun pondok ...
    Maca deui
  • Large-format metal laser cutting machine delivery

    Pangiriman mesin motong laser logam pormat ageung

    Mesin motong laser logam pormat ageung parantos dipariksa sareng diuji di pabrik sareng siap dikirim. Tanggal 9 April, Perusahaan Bloer nganteurkeun barang pikeun konsumén di daérah Jinan. Barang anu dikintun waktos ayeuna nyaéta mesin motong laser piring anyar Bloer, modélna nyaéta CE6025 ...
    Maca deui
  • Why more and more manufacturers began to chase after fiber laser cutting machines

    Naha beuki seueur pabrik mimitian ngudag mesin motong serat laser

    Kalayan kamekaran sareng kamajuan sains sareng téknologi, laju hirup jalma beuki gancang sareng gancang. Dina jaman ieu mangrupikeun jaman artos, kahirupan sareng padamelan masarakat mimiti ngudag efisiensi tinggi sareng presisi, sareng mesin motong serat laser tiasa persis minuhan efficie tinggi ...
    Maca deui
  • Another metal laser cutting machine shipped to Ji ‘nan Zhangqiu

    Mesin pemotong laser logam anu sanés dikirimkeun ka Ji 'nan Zhangqiu

    Dibandingkeun sareng jinis mesin pemotong anu sanés, mesin motong laser gaduh seueur kaunggulan, ieu kalebet: akurasi motong sareng akurasi anu langkung saé, ujung kualitasna langkung luhur, lebar potongan anu langkung sempit, zona anu kapangaruhan kirang panas sareng deformasi bahan kirang, kontaminasi bahan kirang sareng limbah, maintenanc anu langkung handap. ..
    Maca deui
  • The preferred equipment for precision

    Parabot anu dipikaresep pikeun presisi

    Mesin pemotong laser serat ngolah kabutuhan mesin Precision pikeun bahan logam Bahan logam tingal unsur logam atanapi bahan logam utamina diwangun ku unsur logam. Diantarana, kalebet logam murni, campuran, bahan logam khusus, sareng sajabana kamajuan masarakat caket ...
    Maca deui
  • What are the brands of fiber laser cutting machine suitable for thin plate cutting?

    Naon mérek mesin motong laser serat anu cocog pikeun motong pelat ipis?

    Ngolah lambar logam ipis henteu meryogikeun teuing kakuatan pakakas motong, janten nalika milih mesin motong serat laser, kuncina nyaéta merhatoskeun kinerja biaya. Sacara sederhana, mesin motong serat laser kalayan harga anu tinggi teuing ngagaduhan kinerja anu stabil sareng kualitas luhur, tapi ...
    Maca deui
  • How to avoid the reduction of fiber laser cutting machine processing performance?

    Kumaha carana nyingkahan réduksi kinerja mesin motong laser serat?

    Mesin motong laser anu dianggo lami, kinerja ngolahna bakal dikirangan, laju motong langkung laun, pangaruh akurasi motong langkung parah. Janten naon anu bakal urang laksanakeun upami éta kajantenan? Mimiti, pikeun kaayaan éta, urang kedah terang panyabab dégradasi kinerja, ieu di handap B ...
    Maca deui
  • Pipe laser cutting machine processing speed, high precision

    Kacepetan ngolah mesin pipa laser, presisi tinggi

    Mesin motong laser pipa disebut ogé mesin motong laser pipa baja, sareng mesin motong laser leutik mah béda, mesin motong laser pipa khususna dianggo pikeun motong sababaraha pipa waja kalayan kandelna. Urang sadayana terang yén motong pipa waja logam hésé pisan sareng meryogikeun v ...
    Maca deui
  • Gather energy and set sail again—Shandong Buluoer’s 2021 target sales meeting was successfully held

    Kumpulkeun énergi sareng balayar deui — Rapat penjualan target Shandong Buluoer 2021 hasil dilaksanakeun

    Dina raraga ngalaksanakeun cita-cita anu ditetepkeun tina rencana stratégis taunan, iklaskeun yayasan anu kuat pikeun taun anyar anu badé dimimitian. Tanggal 1 Maret, Buluoer ngayakeun rapat kick-off pamasaran 2021 sareng rapat sumpah; Pupuhu Grup Shandong Jubangyuan Mr. Jing Fengguo, General Manager Mr. Sun Nin ...
    Maca deui
  • Naha seueur pabrik anu ngamimitian ngudag mesin motong serat laser

    Kalayan kamekaran sareng kamajuan sains sareng téknologi, kahirupan masarakat beuki gancang sareng gancang. Dina jaman ieu artos, kahirupan sareng padamelan masarakat mimiti ngudag efisiensi tinggi sareng akurasi, sareng mesin serat laser motong tiasa minuhan épisiénsi sareng presisi tinggi anu diudag ku variou ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami