Warta Perusahaan

  • The preferred equipment for precision

    Parabot anu dipikaresep pikeun presisi

    Mesin motong laser serat ngolah kabutuhan mesin Precision pikeun bahan logam Bahan logam tingal unsur logam atanapi bahan logam utamina diwangun ku unsur logam. Diantarana, kalebet logam murni, campuran, bahan logam khusus, sareng sajabana kamajuan masarakat caket ...
    Maca deui
  • What are the brands of fiber laser cutting machine suitable for thin plate cutting?

    Naon mérek mesin motong laser serat anu cocog pikeun motong pelat ipis?

    Ngolah lambar logam ipis henteu meryogikeun teuing kakuatan pakakas motong, janten nalika milih mesin motong serat laser, kuncina nyaéta merhatoskeun kinerja biaya. Sacara sederhana, mesin motong serat laser kalayan harga anu tinggi teuing ngagaduhan kinerja anu stabil sareng kualitas luhur, tapi ...
    Maca deui
  • Pipe laser cutting machine processing speed, high precision

    Kacepetan ngolah mesin pipa laser, presisi tinggi

    Mesin motong laser pipa disebut ogé mesin motong laser pipa baja, sareng mesin motong laser leutik mah béda, mesin motong laser pipa khususna dianggo pikeun motong sababaraha pipa waja kalayan kandelna. Urang sadayana terang yén motong pipa waja logam hésé pisan sareng meryogikeun v ...
    Maca deui
  • Gather energy and set sail again—Shandong Buluoer’s 2021 target sales meeting was successfully held

    Kumpulkeun énergi sareng balayar deui — Rapat penjualan target Shandong Buluoer 2021 hasil dilaksanakeun

    Dina raraga ngalaksanakeun cita-cita anu ditetepkeun tina rencana stratégis taunan, iklaskeun yayasan anu kokoh kanggo taun énggal anu badé dimimitian. Tanggal 1 Maret, Buluoer ngayakeun rapat kick-off pamasaran 2021 sareng rapat sumpah; Pupuhu Grup Shandong Jubangyuan Mr. Jing Fengguo, General Manager Mr. Sun Nin ...
    Maca deui
  • Naha seueur pabrik anu ngamimitian ngudag mesin motong serat laser

    Kalayan kamekaran sareng kamajuan sains sareng téknologi, kahirupan masarakat beuki gancang sareng gancang. Dina jaman ieu artos, kahirupan sareng padamelan masarakat mimiti ngudag efisiensi tinggi sareng akurasi, sareng mesin serat laser motong tiasa minuhan épisiénsi sareng presisi tinggi anu diudag ku variou ...
    Maca deui
  • Metal laser cutting machine is moving towards high power era

    Mesin motong laser logam ngalir kana jaman kakuatan tinggi

    Dina 2015, mesin motong laser logam 6000W kaluar. Dina waktos éta, aplikasi pasar masih didominasi ku kakuatan sedeng handapeun 3000W. Ngan dina sababaraha taun, kakuatan mesin motong laser logam parantos ucul ti 6000W sareng 8000W dugi ka 10kW sareng 12kW, anu sakali-kali katingali jauh. Jaman ...
    Maca deui
  • Can the car antifreeze be applied to the metal laser cutting machine? What is the difference between the two?

    Naha antifreeze mobil tiasa dilarapkeun kana mesin motong laser logam? Naon bedana duaan?

    Ringkesan inpormasi: Metode panggunaan mesin motong laser logam sareng mobil antifreeze ogé bénten. Antifreeze mobil langsung disiapkeun dina proporsi anu saé; sedengkeun antifreeze pikeun mesin motong laser kedah dicampur sareng ditambih numutkeun suhu anu béda dina ...
    Maca deui
  • Laser cut steel to create dancing stairs

    Laser motong waja pikeun nyiptakeun tangga menari

      Ringkesan inpormasi: Kalenturan pamrosesan mesin motong laser logam, bentuk pelat waja tiasa diolah sawenang-wenang numutkeun sarat, anu ogé nyayogikeun rohangan anu langkung ageung pikeun desain undak. Tangga anu didamel tina waja laser-cut tiasa anggun? DésainerR ...
    Maca deui
  • Why more and more manufacturers are beginning to pursue fiber laser cutting machines

    Naha seueur pabrik anu ngamimitian ngudag mesin motong serat laser

    Kalayan kamekaran sareng kamajuan sains sareng téknologi, laju hirup jalma beuki gancang sareng gancang. Dina jaman ieu artos, kahirupan sareng padamelan jalma parantos ngamimitian ngudag efisiensi tinggi sareng presisi, sareng mesin serat laser motong tiasa minuhan efisiensi tinggi sareng ngepréskeun ...
    Maca deui
  • Karya perawatan sistem anu béda tina mesin motong plasma CNC kedah jelas!

    Aplikasi mesin motong plasma CNC bakal ngabantosan workpiece pikeun ngahontal hasil pamrosésan anu hadé salami operasi, sareng éta kedah jelas dina panggunaan engké. Unggal sistem mesin motong kedah dijaga dina waktos saatos dianggo jangka panjang, janten nguntungkeun Dina panggunaan engké, m ...
    Maca deui
  • The CNC plasma cutting machine has changed the backward technology of the traditional cutting machine!

    Mesin motong plasma CNC parantos ngarobih téknologi mundur tina mesin motong tradisional!

    Mesin motong plasma CNC seueur dianggo di pabrik. Pangaruh tina mesin motong biasana ditampilkeun ngalangkungan operasi kontrol angka. Pangaruhna sacara umum béda pisan tibatan cara motong tradisional di jaman baheula. Métode mesin motong anu béda dianggo Peranna ...
    Maca deui
  • Generally these factors have an impact on the price of CNC cutting machines

    Umumna faktor ieu mangaruhan kana harga mesin pemotong CNC

    Nalika urang mésér mesin motong CNC, urang bakal merhatoskeun pisan harga na, ngarep-arep mésér mesin motong cnc kualitas luhur dina harga anu terjangkau, anu ngudag anu hemat pisan. Nyatana, panyunting tiasa ngajarkeun anjeun sababaraha cara, nyaéta ngartos sateuacanna naon faktor anu mangaruhan ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami