Warta industri

  • New weapon for metal doors and windows-metal laser cutting machine

    Pakarang anyar pikeun panto logam sareng mesin motong laser windows-metal

    Panto sareng jandéla logam tradisional tiis sareng kusam. Unsur kerung laser dihijikeun kana hiasan arsitéktur, anu ngajantenkeun panto sareng jandéla janten teras-terasan, masihan jalma raoseun pikaresepeun! Mesin motong laser logam seueur dianggo dina industri pengolahan logam ...
    Maca deui
  • How efficient is the operation of the fiber laser cutting machine?

    Sabaraha efisien operasi mesin mesin serat laser?

    Salami pamrosésan matérial sareng operasi produksi, pikeun nyumponan sarat produksi produk, bahan anu béda kedah dipotong janten spésifikasi anu tangtu supados tiasa dianggo dina prosés produksi salajengna. Kusabab kitu, dina industri produksi sareng pamrosésan ieu, perlu ...
    Maca deui
  • What materials are suitable for fiber laser cutting machine cutting processing?

    Naon bahan anu cocog pikeun pamrosésan mesin motong laser serat?

    Mesin motong laser serat anu kawéntar mangrupikeun mesin motong industri anu kawéntar dina abad ka-21. Kusabab rupa-rupa bahan olahan sareng fungsi anu kuat, mesin motong serat laser parantos dikenalkeun kana industri-industri utama, sareng aplikasi na ...
    Maca deui
  • What causes the fiber laser cutting machine cutting speed of metal laser cutting machine?

    Naon anu nyababkeun mesin serat laser motong sareng motong mesin laser laser mesin?

    Pilihan ngeunaan kagancangan mesin motong laser logam penting pisan nalika motong bahan. Upami gancang teuing, sanajan kumaha saé pangaruhna, éta bakal mangaruhan produksi. Upami kagancangan gancang tapi kualitasna dikorbankeun, éta sakedik langkung ti karugian. Nyatana, la la logam ...
    Maca deui
  • What metal can be cut by a metal laser cutting machine

    Naon logam anu tiasa dipotong ku mesin motong laser logam

    Pamekaran sains sareng téknologi bakal ngalaksanakeun seueur bahan anyar, sareng dina sagala rupa widang, bakal aya seueur dukungan anu tiasa disayogikeun, utamina ayeuna seueur alat mékanis, ogé kusabab pangwangunan élmu sareng téknologi parantos kenging saé kamajuan, ieu v ...
    Maca deui
  • Why more and more manufacturers are beginning to pursue fiber laser cutting machines

    Naha seueur pabrik anu ngamimitian ngudag mesin motong serat laser

    Kalayan kamekaran sareng kamajuan sains sareng téknologi, laju kahirupan masarakat gancang sareng langkung gancang. Dina jaman ieu artos, kahirupan masarakat sareng padamelanna parantos ngudag efisiensi sareng akurasi anu luhur, sareng mesin motong laser serat tiasa nyayogikeun efisiensi sareng usaha ngudag ...
    Maca deui
  • What is the working principle of CNC plasma cutting machine

    Naon prinsip anu nganggo mesin motong plasma CNC

    Mesin motong plasma CNC ayeuna seueur dianggo di sababaraha industri sareng janten langkung dianggo. Seueur pabrik ogé hoyong robih tina modeu pamrosésan tradisional pikeun ngadalikeun angka, ningkatkeun efisiensi pamrosesan sareng ngirangan biaya tenaga kerja, tapi henteu ngartos alat, wha ...
    Maca deui
  • How to achieve laser cutting machine focusing, 50% of users do not know!

    Kumaha carana ngahontal mesin pemotongan laser anu fokus, 50% pangguna henteu terang!

    Sakumaha urang terang, mesin motong laser ngagaduhan kaunggulan anu teu aya tandingan pikeun motong lambar logam. Éta henteu ngan ukur nganggo motong anu luhur, tapi ogé ngagaduhan bagian cross anu lancar sareng teu aya lanté. Éta tiasa ngahontal hasil anu saé naha motong éta piring kandel atanapi lempeng ipis, sareng épékna sadayana nganggo laser c ...
    Maca deui
  • The trick skill of use Metal Flame Cutting Machine

    Éta trik ngagunakeun Mesin Logam Sulingan Logam

    Mesin pemotong api logam gaduh kamampuan motong karbon baja ketebalan ageung, biaya motong anu saé, aplikasi biasana dugi ka baja karbon, motong lembar ketebalan ageung, Shandong Buluoer Cerdas Téhnologi Co, Ltd nyaéta mesin motong plasma CNC profésional, mesin motong seuneu CNC, mesin motong seuneu CNC D ...
    Maca deui
  • Do you understand the operating rules of the metal flame cutting machine

    Naha anjeun ngartos aturan operasi mesin motong seuneu logam

    Mesin motong seuneu logam gaduh kandel ageung kamampuan motong waja karbon, sareng biaya motong murah, janten disambut ku seueur pabrik ngolah logam. Shandong Buluoer ngahususkeun kana R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa alat motong laser, alat las, CNC ...
    Maca deui
  • Awas nalika mesin motong laser motong lambaran logam

    Nalika ngagunakeun peralatan mesin motong laser, permukaan motong anu caket kana pokusna relatif lemes. Naha anjeun terang kumaha pokus mesin motong laser diposisikan? Léngkah munggaran ngeunaan panéangan nyaéta mendakan posisi fokus anu saé, anu mangrupikeun topik anu diperhatoskeun ku sadayana. Mimitina ...
    Maca deui

Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami