Mesin motong serat laser tabung séri

Pedaran pondok:

Mesin pemotong laser serat nganggo laser serat pikeun ngahasilkeun beam laser kalayan kapadetan énergi anu tinggi sareng museurkeun kana permukaan karya éta, ku kituna daérah dina bahan kerja anu disinagasi ku tempat éta langsung dilebur sareng nguap lokal, sareng posisina tina katerangan titik dikawasa ku sistem kontrol numerik anu dikontrol komputer. Motong. Mangrupikeun alat-alat teknologi tinggi ngahijikeun téknologi laser, téknologi kontrol numeris sareng téknologi mékanis presisi.


Detil Produk

Tanda Produk

☆ Komposisi mesin:

Barang Nami

Fungsi

1 Bagéan pipa bagian Bagian utama mesin motong
2 Balok sareng pigura Bagéan anu obah nalika motong
3 Modul sumbu Z sareng motong sirah Angkat sareng motong
4 Kabinet kontrol listrik Kabinét kontrol listrik
5 sumber anu tegangan-stabil Dipaké pikeun kontrol voltase, ngirangan turun naek voltase
6

Maser optik

Ngahasilkeun laser
7

Waterchiller

Laser tiis sareng motong sirah
8 Panel kontrol (sistem motong) Tempat dimana operator ngoperasikeun mesinna
9 Panutup pelindung laser Pikeun perlindungan kaamanan laser

Produk ngadopsi struktur ganda-panto panto, tempat tidur mangrupikeun tali integral, sareng kurung éta dikasupan sadayana. Duanana diacak saatos anil, sareng saatos pangobatan sepuh geter sékundér, parantosan parantos réngsé pikeun kéngingkeun bentuk anu luhur pisan. Akurasi kasabaran posisi; transmisi dilengkepan Perancis Modoli rédisi presisi, Taiwan YYC grinding rak, Taiwan Shangyin presisi tinggi pituduh linier sareng mékanisme transmisi épisiensi tinggi sanés, kaku anu saé, presisi tinggi, ngajamin operasi presisi tinggi jangka panjang; ngalangkungan Cypress canggih Sistem Chu / Weihong CNC nyaéta kombinasi pamotongan laser, mesin presisi, téknologi kontrol numeris sareng disiplin sanésna mesin pemotong laser laser CNC.

Téhnologi: Saatos taun panilitian sareng pamekaran sareng inovasi, gabungan téknologi laser pamotongan, ngenalkeun prosés motong Prima-Power Italia, transmisi serat, cocog pikeun motong sadaya jinis bagian kompléks; Sistem cnc anu kuat sareng parangkat lunak nyarang méréskeun seueur masalah téknis, ningkatkeun deui motong Precision, speed piercing, operasi saderhana sareng merenah.

Éfisién: Kecepatan gerak sanyawa na dugi ka 60m / mnt pikeun mesin-efisiensi tinggi.

Kaamanan: Pamakéan desain tameng logam lambar, hubungan mékanis sareng listrik, sacara efektif meungpeuk kombinasi laser, ningkatkeun pisan kinerja kaamanan; laser serat nganggo semikonduktor modular sareng desain otomatis pikeun operasi 24 jam kontinyu.

Énergi hemat: gampang dianggo sareng fleksibel, langkung ti 32% efisiensi konvérsi elektro-optik; kualitas balok anu saé, ukuran titik alit, caket kana énergi titik distribusi Gaussian; desain colokan-na-muter modular, struktur kompak sareng teguh; pangukuran serat optik serat, deteksi sirah serat optik, Sambungkeun suhu, sensor bocor cai sareng ukuran kaamanan anu lengkep ngamungkinkeun sababaraha protéksi pikeun laser sareng personel.

Stabil: TP6016 séri serat mesin motong laser ngamangpaatkeun pinuh ku serat serat. Laser langsung dikirimkeun tina laser ka sirah motong tina mesin ngaliwatan serat optik. Struktur mékanis saderhana, jalur optik konstanta, pangropéa dasarna bebas perawatan, sareng kinerja motong stabil.

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

☆ BAGUH BAGONG

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

supir panasonic

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

kabinét

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

sirah laser

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

merek optik maser

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

Unsur listrik

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

Peréduksi Moldoli

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

sistem motong pipa

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

Saklar wates Omron

mesin motong laser serat 3015 stainless steel baja aluminium baja tambaga baja


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami