Lembar TS Series terpadu mesin motong laser serat

Pedaran pondok:

Modeu motong: Laser nglereni bahan Cocut: baja karbon, baja alloy, piring galvanis, stainless steel, piring tambaga, piring aluminium, tabung baja, pipa tambaga, pipa aluminium jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

☆ Produk katerangan

Kecepatan motong gancang, efisiensi kerja anu luhur sareng stabilitas tinggi, mangrupikeun parabot berteknologi tinggi anu nyetél salah sahiji téknologi serat laser, téknologi CNC sareng alat berteknologi tinggi.

☆ Produk Fitur

Diimpor ku motor servo bungkus aslina sareng reducer, drive bilateral, kecepatan operasi tinggi sareng presisi tinggi.

Tiasa operasi jarak jauh, merenah sareng éfisién, ngahémat tenaga kerja.
Diimpor sirah sirah, gelas optik, pokus dirumuskeun sareng sampurna sampurna.
Serat serat, henteu kedah disaluyukeun sirkuit optik, titik fokus langkung alit.
Diadopsi sistem pelumasan otomatis, sistem kontrol suhu dua otomatis, merenah sareng éfisién.
Rel pituduh ngagiling presisi tinggi, gir sareng rak, kelas presisi dugi ka ± 0,02mm.

☆ Parameter produk

Modél Séri T-3015
Lebar motong anu épéktip (mm) 1500
Énggal motong Panjang (mm) 3000
Diameterna tube tube (mm) 10-150
Ukuran tabung pasagi (mm) 10-150
Rentang stroke nangtung (mm) 0-200
Kakuatan input AC380V / 50Hz; AC220V / 50Hz
Motong kandel (mm) 0,3-15
Kecepatan motong (mm) 21000 (1000W / stainless δ1mm)
Laju dianggurkeun (mm) 100000
Akselerasi Maksimum (G) 1.2
Balikeun akurasi posisi (mm) ± 0,05
Kakuatan laser (w) 500-1500
Modeu nyetir Rét presisi bilateral drive
Panjang laser (nm) 1080
Modeu tiis cai-cai
Suhu lingkungan 5-35 ℃
Motong bahan Baja karbon, stainless steel, baja alloy, tambaga, aluminium, lambaran galvanis

 

☆ Motong conto

CE Series Fiber laser cutting machine (1)

☆ Bagian Utama mesin motong laser serat

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

merek optik maser

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

operasi Sistem

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

motor servo

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

motor

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

 motong sirah

Catalague of Shandong Buluoer Intelligent Technology Co.,ltd.(1)4962

 motong sirah

mesin motong laser serat 3015 stainless steel baja aluminium baja tambaga baja


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami