TS séri tukeur méja serat laser mesin motong

Pedaran pondok:

Motong laser Bahan jas: baja karbon, baja campuran, pelat galvanis, stainless steel, piring tambaga, pelat aluminium, tabung baja, pipa tambaga, pipa aluminium sareng saringan tabung lambar. Diimpor ku motor servo bungkus aslina sareng reducer, drive bilateral, kecepatan operasi tinggi sareng presisi tinggi. Tiasa operasi jarak jauh, merenah sareng éfisién, ngahémat tenaga kerja. Diimpor sirah sirah, gelas optik, pokus dirumuskeun sareng sampurna sampurna. Serat serat, henteu kedah disaluyukeun sirkuit optik, titik fokus langkung alit. Diadopsi sistem pelumasan otomatis, sistem kontrol suhu dua otomatis, merenah sareng éfisién. Rel pituduh ngagiling presisi tinggi, gir sareng rak, kelas presisi dugi ka ± 0,02mm.


Detil Produk

Tanda Produk

Modeu motong: Laser nglereni bahan Cocut: baja karbon, baja alloy, piring galvanis, stainless steel, piring tambaga, piring aluminium, tabung baja, pipa tambaga, pipa aluminium jsb.

Diimpor ku motor servo bungkus aslina sareng reducer, drive bilateral, kecepatan operasi tinggi sareng presisi tinggi.

Tiasa operasi jarak jauh, merenah sareng éfisién, ngahémat tenaga kerja.
Diimpor sirah sirah, gelas optik, pokus dirumuskeun sareng sampurna sampurna.
Serat serat, henteu kedah disaluyukeun sirkuit optik, titik fokus langkung alit.
Diadopsi sistem pelumasan otomatis, sistem kontrol suhu dua otomatis, merenah sareng éfisién.
Rel pituduh ngagiling presisi tinggi, gir sareng rak, kelas presisi dugi ka ± 0,02mm.

mesin motong laser serat 3015 stainless steel baja aluminium baja tambaga baja


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Kirim pesen ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami